Brystmelkens livgivende egenskaper

Medela er lidenskapelig opptatt av brystmelk. Brystmelken inneholder alle de viktige næringsstoffene som er nødvendige for babyens fysiske og mentale utvikling, og tilpasser seg behovene til det voksende spedbarnet. Med minst fem ganger flere ingredienser enn brystmelkerstatning er brystmelken full av viktige vitaminer, mineraler, fettsyrer og kritiske antistoffer som er nødvendige for å styrke immunsystemet. Det har nylig blitt demonstrert at brystmelken også inneholder stamceller, de universelle byggesteinene for vekst og utvikling.

Et forskningsbasert selskap

Medela er et forskningsbasert selskap. Investeringer i grunnforskning gir fortsatt ny innsikt, og danner et vitenskapelig grunnlag for utvikling av nye produkter. Blant de siste nyskapningene er en mateenhet som gir babyen mulighet til å bruke samme sugemønster som ved brystet, samt igangsettings- og 2-Phase Expression-teknologi – eksklusive pumpemønstre som hjelper mødre å starte, bygge opp og opprettholde melkeproduksjonen.

Engasjement for mors og barns helse

Medelas produkter og opplæringsressurser drives av vårt engasjement for å forbedre mors og barns helse gjennom brystmelkens livgivende egenskaper. Medelas målsetning er å hjelpe mødre å amme så lenge som mulig, og å gi inngående informasjon som setter mødre i stand til å ta informerte beslutninger om sine ammemål.