Iain Haywood

Nasjonal salgs- og markedssjef, Medela Australia
Ian Haywood, nasjonal salgs- og markedssjef, Medela Australia

Iain kommer opprinnelig fra Storbritannia, men har bodd og jobbet i Australia i mange år. Han har nylig kjøpt hus, et tegn på at han er i ferd med å slå rot.

Iain Haywood og kona Kate har alltid ønsket å bo og jobbe utenlands en periode. I 2011 landet en stillingsannonse fra en australsk butikkjede som stemte med hans profil på skrivebordet hans. Iain og Kate måtte imidlertid tenke seg nøye om før de tok steget, pakket sakene sine og flyttet fra Derbyshire til Melbourne på den andre siden av jorda. «Det var en virkelig vanskelig avgjørelse å forlate Medela», minnes Iain. Etter bare 12 måneder hos Medela Storbritannia viste det seg at han i stor grad identifiserte seg med selskapet og deres verdier.

Til slutt ble løftet om nye eventyr i et annet land umulig å motstå. Dermed forlot markeds- og salgsspesialisten Storbritannia sammen med kona og døtrene Isabelle (8 år) og Jessica (6 år), til fordel for en ny arbeidsgiver, en ny by og et nytt kontinent. Det viste seg å være et godt trekk på mer enn én måte. Etter to år åpnet det seg en mulighet for å vende tilbake til Medela i Australia. «Det er godt å være tilbake», sier Iain henrykt når han snakker om sin rolle som nasjonal salgs- og markedssjef. Nå planlegger han å erobre det australske markedet ved hjelp av sitt dynamiske team og sine mer enn 20 års erfaring fra salg og markedsføring.

 

Flere medarbeiderprofiler