Pediatri- og obstetrikkløsninger

Medela benytter sin kunnskap og teknologi til å utvikle et utvalg produkter for å støtte fødsler ved fødeavdelinger. Vi er opptatt av å gjøre obstetrikkinngrep så effektive og sikre som mulig. Medelas mål med hensyn til pediatri er å støtte helsen til spedbarn og barn i alle aldre ved å tilby produkter av høy kvalitet som er enkle å bruke. Spesifikasjonene og rammebetingelsene for alt pediatrisk utstyr fra Medela tar hensyn til den delikate naturen til denne spesielle pasientgruppen.
Forløsning med vakuum

Forløsning med vakuum (VAD)

En normal fødsel er en prosess i tre stadier, som begynner med at livmorhalsen utvides, etterfulgt av fødselen og til slutt utstøtelsen av morkaken. Forløsning med vakuum brukes til hjelp etter langvarige fødselsrier der moren opplever ekstremt stress og vanskeligheter. Forløsningsprosedyren med vakuum er et alternativ til forløsning med tang.

Jevn og skånsom forløsning med Medelas løsning for forløsning med vakuum

Medela tilbyr en individuelt tilpasset forløsningsløsning med aktivt vakuum, som er utviklet for effektiv og sikker bruk med et stort utvalg sugeklokker for engangs- og flergangsbruk samt ulike tilbehør.

Medelas forløsningssystem med vakuum består av Medela kirurgiske sugepumpe "Basic" og et stort utvalg sugeklokker for engangs- og flergangsbruk samt ulike tilbehør. Medela Basic sugepumpe bygger raskt opp vakuum. Den opprettholder et stabilt vakuum som holder sugeklokkene på plass. Målet er å bistå moren og sikre at forløsningen skjer på en skånsom og kontrollert måte.

Luftveissug

Luftveissug

Luftveissuging brukes til å fjerne sekreter som samler seg i luftveiene. Innsetting av trakeostomislange er en vanlig situasjon som kan føre til økt slimproduksjon hos pasienten, sammen med redusert evne til å fjerne slimet på vanlig måte, for eksempel ved hosting. Luftveissuging gjenoppretter lufttilførselen ved å fjerne slim som kan hindre luftstrømmen gjennom trakeostomislangen.

Medela vet at unge pasienter har andre behov enn voksne, og har derfor utviklet en luftveissugepumpe som er spesifikt tilpasset små barn. Pumpenes viktigste egenskaper er stillegående drift og garantert hygiene, sammen med sikkerhetsfunksjoner som et spesielt sikkerhetskammer og beskyttelse mot lekkasje for å eliminere kontaminering av pumpen.

Clario Toni: Luftveissug for barn

Medela Clario Toni sugepumpe, som brukes ved moderate vakuumnivåer, er utviklet spesielt for spedbarn og barn som trenger luftveissug. Den tredelte, hygieniske utformingen hindrer at sekreter kommer inn i pumpen. Clario Toni er lett og portabel, og kan tas med overalt. De tre forhåndsinnstilte vakuumnivåene gir enkel betjening.

Produkter