Innkjøp

For innkjøpsavdelingene er de økende kostnadene for levering av helsetjenester en konstant utfordring. Som en leverandør av medisinsk teknologi er Medela opptatt av å tilby best mulig helsetjenester – ikke bare med tanke på pasientenes velvære, men også når det gjelder budsjettutfordringene som sykehusadministrasjon og innkjøpsavdelinger står overfor.
Innkjøp

Innkjøp av medisinsk utstyr

Medela tilbyr en rekke vakuumpumper og tilleggsutstyr for kirurger, sykepleiere, luftveisspesialister samt barne- og fødeavdelinger. I tillegg kan pleiepersonell og teknisk personell på sykehus samt hjemmepleiere dra nytte av medisinsk utstyr fra Medela.

Medela tilbyr en rekke medisinske apparater for toraksdrenasje, luftveis- og kirurgisk suging, væskeoppsamling og væskehåndtering, sårdrenasjebehandling og forløsning med vakuum. Vakuumpumpene fra Medela har en rekke ulike spesifikasjoner, slik at det medisinske personalet kan velge riktig pumpe til bruksområder som spenner fra kirurgiske og endoskopiinngrep til rehabilitering etter behandlingen.

Medisinske sugesystemer

Komplette medisinske sugesystemer

Medelas produktpriser omfatter ikke bare avansert design og teknologi, men også opplæring på stedet, støtte og ettermarkedstjenester.

Et fullt utvalg tilbehør er tilgjengelig, med utskiftbare enheter som væskeoppsamlingssystemer, sugeslanger og -filtre, og gir fleksibilitet og redusert lagerbeholdning.

Kostnadsbesparelser

Langsiktig kostnadsreduksjon

Alle pumper har minst to års garanti, og data fra Medelas kundeservice viser at pumpene er holdbare og har lang levetid. Alle pumper fra Medela er forseglet for å unngå kontaminering. Pumpekabinettet kan tørkes av med desinfeksjonsmiddel etter bruk, slik at pumpene trygt kan brukes igjen. Takket være den modulbaserte oppbyggingen er alle produkter fra Medela lette å lagre og kan monteres raskt.

Produkter