Medelas dobbeltpumpingteknologi gir mer til deg og barnet ditt. Medelas doble pumper er utviklet med 2-Phase Expression™-teknologien for å optimalisere melkeutdrivingen, bidra til å pumpe ut mer melk på kortere tid og har mange andre vitenskapelig dokumenterte fordeler.

  1. Halverer pumpetiden sammenlignet med enkeltpumping av hvert bryst etter tur
  2. Fremmer ekstra laktasjon og gir i gjennomsnitt 18 % mer melk1
  3. Gir melk med høyere energiinnhold fordi brystene tømmes mer fullstendig
  4. Fleksibel bruk kan brukes som enkel eller dobbel elektrisk pumpe

Finn ut mer om våre doble elektriske pumper fra Medela

Vis Freestyle Flex™

Vis Swing Maxi™

Oppgrader til handsfree

Hands-free™ pumpe-bustier

1. Halverer pumpetiden

Det å være mamma er den mest slitsomme, men likevel fantastiske jobben du sannsynligvis har hatt noen gang. Det ser aldri ut til å være nok timer i døgnet. Ved å pumpe fra begge brystene samtidig, kan du halvere tiden sammenlignet med å pumpe hvert bryst etter tur. 

2. Det fremkaller en ekstra utdriving

Det er vist at bruk av en dobbeltpumpe får det melkefrisettende hormonet oksytocin til å strømme, noe som resulterer i en ekstra utdrivingsrefleks i brystet. Dette betyr at du kan pumpe ut opptil 18 % mer melk i én pumpeøkt.1

3. Få melk med et høyere energiinnhold.

Når du dobbeltpumper, tømmes brystet bedre. Som et resultat har den utpumpede melken et høyere fettinnhold enn det som ville blitt pumpet ut i en enkelt pumpeøkt. Perfekt for å styrke vektøkningen hos babyen!

4. Fleksibel bruk

En dobbeltpumpe kan brukes som enkeltpumpe ved behov. Dette gir deg det beste fra to verdener: du kan pumpe fra ett bryst og amme barnet samtidig, eller pumpe fra begge brystene og lagre maten til senere.

Oppdag hvor praktisk håndfri pumping er

Vår Medela handsfree pumpe-bustier frigjør hendene, slik at du får mer fleksibilitet og frihet til å gjøre andre ting mens du pumper.

Finn riktig dobbel elektrisk pumpe

Medela har to elektriske brystpumper for personlig bruk. Swing Maxi™ er kompakt og enkel å bruke med USB-oppladbart batteri og vår smarte Freestyle Flex™-pumpe som kobles til en gratis Medela Family-app og kommer med nyttige tilleggsfunksjoner.

Hvis du har et prematurt barn eller trenger å få i gang melkeforsyningen tidlig i timene etter fødselen, anbefaler vi å bruke vår sykehusklassifiserte doble elektriske brystpumpe Symphony™ som er tilgjengelig på mange sykehus og som har vist seg å støtte igangsetting til riktig tid og langvarig melkeproduksjon.

Dobbel elektriske brystpumper
medela-freestyle-flex-best-premium-choice-2021 Freestyle Flex™

Freestyle Flex™ er en testvinnende elektrisk brystpumpe som er designet for å passe til livsstilen din: Den er lett og kompakt, og batteriet kan lades ...