E-bok - Vitenskapen om den fantastiske brystmelken

Amming er spesielt, vakkert og praktisk – akkurat som vår gratis e-bok. Denne interaktive, digitale veiledningen tar deg gjennom alle de viktige trinnene i melkeproduksjonen.

Medela Amazing Breast Milk e-book promotion

Det er utrolig at en baby kan vokse frem i kroppen din. Og det er like utrolig at kroppen også lager mat som er perfekt tilpasset babyens behov.

Vitenskapen om den fantastiske brystmelken er full av banebrytende forskning, fascinerende fakta, fantastiske bilder og animert grafikk, og tar deg gjennom de viktigste stadiene i ammereisen din. Vår informative e-bok forklarer nøyaktig hva som skjer inne i brystene gjennom graviditeten, de første timene etter fødselen og lenge etter, og hvorfor brystmelk er den ideelle føden for babyer – fra premature nyfødte til et livlig småbarn.

Vitenskapen om den fantastiske brystmelken er gratis å lese på mobil, nettbrett eller PC. Du kan lese den på nett, lagre den på enheten din slik at du kan se i den offline, og dele den med venner og familie på dine sosiale media-kanaler.

Les nå

Relevante artikler
Relaterte produkter
Medela Comfy Bra white Komfort-BH

Medelas Komfort-BH er laget med tanke på gravide og ammende mødre, og er en sømløs bh som mykt tilpasser seg en kropp i endring og ...