Finne en amme-bh i riktig størrelse

For at du skal ha det behagelig når kroppen din endrer seg for å gjøre seg klar til ammereisen, er det viktig å velge en støttende graviditets- og amme-bh med god passform.

Medela nursing bras for mums

Fordeler ved ulike graviditets-bh-er

Det kan være en ubehagelig opplevelse å bruke en bh som er for liten. Det er vanskelig å vite hvor mye brystene dine vil forandre seg gjennom hele svangerskaps- og ammeopplevelsen, ettersom alle kvinnekropper er unike og vil forandre seg på ulike måter: Noen mødre går bare opp én koppstørrelse, mens andre går opp tre eller flere koppstørrelser. Derfor er det lurt å bruke godt designede bh-er og singleter som tilpasser seg kroppens skiftende form og gir deg en god opplevelse.

Om dagen er en behagelig, bøylefri, sømløs og støttende amme-bh det beste alternativet. Du kan begynne å bruke denne typen bh under svangerskapet når dine vanlige bh-er blir for små. Når du begynner å amme, vil bh-er med kopper som kan åpnes gjøre at du enkelt og diskré kan amme babyen din.

For å gjøre det enkelt å amme om natten bør du velge en natt-bh som er behagelig, pustende og som holder ammeinnleggene på plass.

Finne en amme-bh i riktig størrelse – 5 enkle steg!

Hvilken størrelse amme-bh bør jeg kjøpe?

Første trinn for å finne riktig bh for deg er å ta nøyaktige mål, noe som enkelt kan gjøres hjemme eller av en profesjonell i en butikk. Hver kvinne er unik, og denne beregningen er det første og viktigste steget.

Etter at du har målt, er det best å prøve bh-en for å sjekke at den sitter som den skal. På denne måten kan du også teste ulike bh-funksjoner som hekter, kopper som kan åpnes, klips, stoff, form, støtte, diskresjon, osv.

Når du prøver bh-en, skal du hekte løs stroppeklemmene med bare én hånd for å kontrollere at den er lett å bruke. Dette er en viktig funksjon, ettersom du ofte vil måtte åpne og lukke dem med én hånd når du holder babyen.

Bh-størrelseskalkulator

Calculate My Size

Inches CM

On bust measurement:

84 92 100 107 114 121 128 136

Under bust measurement:

70 75 80 86 91 97 102

Your recommended size is

Keep Cool Bras: M

Hands-free™ Pumping Bustier: S

Alle kvinner er forskjellige, og Medela omfavner dette mangfoldet. Hvis du ikke finner størrelsen din i vårt størrelsesskjema, anbefaler vi deg å prøve den Medela-størrelsen som er nærmest målingen din.

Husk at hver kvinne er unik, og dette er bare et utgangspunkt. Det anbefales at du prøver bh-ene før du kjøper dem for å finne riktig passform for deg. Det finnes mange forskjellige typer amme-bh-er på markedet, så du finner helt sikkert noe behagelig, praktisk og stilig.

 

Relaterte artikler
Relaterte produkter
3in1 Nursing and Pumping Bra product image 3-i-1 amme- og pumpe-BH

Komfortabel pumping og amming med Medela amme- og pumpe-BH. Det allsidige 3-i-1-designet er lett, ultrapustende og har Adaptive Stretch™ for perfekt passform. 3-i-1-BH-en er designet ...