Calma fra Medela – den unike mateløsningen for brystmelk

Medela står for innovative, forskningsbaserte ammehjelpemidler. Selskapets omfattende produktsortiment inkluderer Calma, mateløsningen spesielt utviklet for mating av spedbarn med brystmelk. Spedbarn drikker fra Calma på en måte som tilsvarer den de bruker når de drikker fra brystet, noe som gjør veksling mellom bryst og flaske veldig naturlig.
Medela Calma barn som drikker brystmelk fra flaske

Medela legger stor vekt på rollen til forskning. Calma, den innovative mateløsningen for brystmelk, er basert på forskning utført ved University of Western Australia, som undersøkte drikkemønstret til spedbarn. Disse studiene ga en enorm innsikt i måten barnet spiser ved brystet på, og understreket den viktige rollen vakuum spiller i denne prosessen.

Calma den riktige løsningen for ammende mødre

Mens melken flyter fritt fra en vanlig tåtesmokk, noe som tvinger spedbarnet til å endre sitt spisemønster, gjør den nye Calma mateløsningen fra Medela det mulig for barnet å opprettholde drikkemønstret de lærte ved brystet: Når de drikker fra Calma, må spedbarnet skape et vakuum slik at brystmelken kan flyte gjennom den unikt utviklede ventilen – slik de gjør når de dier. Spedbarn kan dermed opprettholde sin naturlige rytme selv når de drikker fra en flaske, og de kan drikke, svelge, puste og ta pause jevnlig uten at du må fjerne Calma fra munnen deres. Dette er grunnen til at overgangen fra brystet til Calma og tilbake til brystet igjen faller så naturlig og lett. En annen fordel ved Calma er at én størrelse passer for hele ammeperioden. Tross alt forblir også størrelsen på brystet den samme over hele laktasjonsperioden.

Mating av spedbarn ved bruk av Calma mateløsning for brystmelk betyr at:

  • spedbarnet kan drikke, svelge, puste og ta pause i sin egen rytme, akkurat som når de dier
  • spedbarnet kan bytte naturlig fra Calma tilbake til brystet, og mor og barn kan fortsette å nyte det nære forholdet som ammingen gir dem
  • én størrelse passer for hele ammeperioden. Vi anbefaler at Calma skiftes ut etter 3 måneder ved langvarig bruk.

Calma mateløsningen for brystmelk er tilgjengelig med eller uten flasker fra apotek og forhandlere som spesialiserer seg på barneutstyr.
 

Et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter

Medela tilbyr mødre et omfattende utvalg av ammehjelpemidler av høy kvalitet for å hjelpe dem med å pleie brystene sine, pumpe ut melk og mate barnet sitt med brystmelk de første månedene etter fødselen. Medelas brystpumpe bruker 2-Phase Expression utviklet av Medela for å gjøre det så behagelig som mulig å pumpe ut melk. Denne teknologien er basert på kunnskapen om at spedbarnet først stimulerer brystet med rask sugerytme for å få melken til å strømme. Når melken strømmer, bytter barnet til en langsom, dyp sugerytme. Medelas nye doble elektriske brystpumpe Swing maxi ble utviklet for å gi mødre en enkel, tidsbesparende løsning for å pumpe ut brystmelk. Forskning har vist at mødre oppnår opptil 18 % mer melk gjennom dobbelpumping. Dobbelpumping øker tømming av brystene og stimulerer melkeproduksjon. I tillegg har melken et høyere energiinnhold.

Kontakt

Martin Elbel
Medela AG
Head of Corporate Communications
E-post: martin.elbel@medela.ch
Telefon +41 41 769 54 37 (Jobb), +41 79 881 78 28 (Mobil)