Velkommen til Medela

Medela tilbyr medisinske fagløsninger som bidrar til bedre helse hos mor og spedbarn gjennom brystmelkens livgivende egenskaper.

Spennende salgsjobb hos Medela

Mer om

Spennende salgsjobb hos Medela

Medela er godt etablert i det norske markedet, og den positive salgsutviklingen av selskapets ammeprodukter fortsetter. Som produktspesialist amming vil du jobbe med både eksisterende og nye kunder.

Les mer

Medelakonsernet produserer og selger ammingsprodukter, sugepumper og utstyr til neonatal avdelinger. Selskapet ble grunnlagt i 1961 og hovedkontoret ligger i Baar, Sveits. Medela er kjent for svært høy kvalitet og prisvinnende design. Medela har 19 datterselskap og flere enn 1700 ansatte i 48 land. Medela Medical AB, som det norske selskapet er en del av, ble etablert i 1985.

Medelas bevisbaserte forskning

Mer om

Medelas bevisbaserte forskning

Medela er kjent for sin fremragenhet innen evidensbasert forskning og for å utvikle den mest avanserte brystpumpeteknologien.

Les mer
  • I mer enn 50 år har Medela bidratt til å styrke spedbarns helse gjennom de livgivende fordelene med brystmelk og støtte mødre gjennom ammeperioden.
  • Medela jobber med erfarent helsepersonell og fremmer samarbeid med universiteter, sykehus og forskningsinstitusjoner over hele verden.